SLTC 2018 Språkteknologikonferens 7-9 nov 2018

The Seventh Swedish Language Technology Conference (SLTC-2018 ) 7–9 November 2018 går av stapeln på Juristerna hus på Frescati på Stockholms universitet. DSV är med och organiserar den med tillsammans Lingvistiken på Stockholms universitet. Läs pressrelease om nättroll, “fake news” och pratande robotar.

Och nu när konferensen är över med över 110 registrerade deltagare en bloggpost från
TT Nyhetsbyrån med titeln TT på konferens om språkteknologi.

About Hercules

I am a professor working at DSV-Stockholm University, I perform research in automatic text summarization and information retrieval using human language technology aswell as text mining on electronic patient records. I like to teach on my research but also supervising master thesis students. Hercules homepage
This entry was posted in Data and Text Mining, Event, Language Technology, Outside DSV. Bookmark the permalink.