SLTC 2018 Språkteknologikonferens 7-9 nov 2018

The Seventh Swedish Language Technology Conference (SLTC-2018 ) 7–9 November 2018 går av stapeln på Juristerna hus på Frescati på Stockholms universitet. DSV är med och organiserar den med tillsammans Lingvistiken på Stockholms universitet. Läs pressrelease om nättroll, “fake news” och pratande robotar.

Och nu när konferensen är över med över 110 registrerade deltagare en bloggpost från
TT Nyhetsbyrån med titeln TT på konferens om språkteknologi.

About Hercules

I am a professor working at DSV-Stockholm University, I perform research in natural language processing and information retrieval, the last ten years I have been working on text mining on electronic patient records to build useful tools to improve health. Hercules homepage
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.